Ian 24 2006

a inghetat marea …

Published by under Diverse

    God , nu-mi vine sa cred ! Prea frig ! Ieri am inceput sa plang pe strada de frig , oricat mi-as fi cantat in mine melodii de vara n-am reusit nimic , pur si simplu frigul imi patrundea pana in adancuri si parca simteam zeci de mii de ace mici cum imi zdrobesc muschii .
    Tragedia cea mare si imaginea care ma terorizeaza , care imi ucide toate visele legate de tara asta este a femeii si a copilului ei ce dormeau sau macar asa vreau sa cred … ca dormeau , in centru orasului , sub privirle nepasatoare ale trecatorilor . In acel moment am simtit ca alunec in prapastie , dar , recunosc , frigul m-a facut sa trec mai departe fara a face nimic .
    Niciodata nu mi-a placut iarna , nici macar zapada ( din cauza noroiului si a substantei folosite de autoritati , substanta care distruge incaltari ) , acum o urasc , o urasc rau de tot .
    Mai nou , maica – mea nu poate gati , nema gaze … nema ciorbitza calda .
    Toate imaginile acestea imi amintesc de filmul ” It’s all about love ” … mor oameni pe strazi , o sa ajungem sa-i sarim cand alergam dupa autobuz .
    Si marea … iubita mea … marea – e alba , e gheata , e prinsa in capcana frigului , nu mai poate lupta , nu se mai poate legana pe aripi libertine de dor , nu mai misca …
    Si marea … e moarta !
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X