Ian 30 2006

se ating himerele …

Published by under Diverse and tagged:

    Habar n-am , pe bune … habar n-am ce vreau sa zic … cu toate ca am asa de multe … nu stiu de unde sa incep , cum sa termin , de ce sa termin . Oricum un lucru e cert , cand imi va suna ceasul si imi va canta cucuveaua la geam o sa ma duc inconstienta , pierduta undeva pe drum . O sa mor nebuna , nici macar nu o sa realizez gravitatea faptelor , o fi bine , o fi rau ?
    Mi-a citit blog-ul si a ramas dezamagit de ceea ce scriu aici , a zis ca il doare … si il doare , stiu , ca se vede in ochi , in zambet , in miscarea degetelor .
    M-am hotarat sa nu mai fac fotografii sau poze … dupa cum imi spunea si el : ” Fotografia este o mica revolta impotriva scurgerii timpului ” … nu mai vreau poze … ciudat , nu mai am ce sa fac cu ele , nu ma mai pot bucura de ceea ce a fost , daca acum , aici , nimic nu se mai zbate …
Nu ma mai stresez sa le scot , sa le asez frumos in album in ordine cronologica , sa incerc din rasputeri sa-mi amintesc cum si cand a fost facuta poza ca apoi sa inchid albumul si sa ma treaca fiorii reci pe sira .
    Amintirile mele o sa fie arse , odata cu mine .

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X