Ian 31 2006

goodbye my lover … my friend

Published by under Diverse and tagged:

    James Blunt este chiar pe gustul meu , desi dupa parereile unora este cam prea ” demoralizat ” .
Si ultima piesa e tare … mai ales faza cu ” I’ll be the father of your child ” … si clipul , imi pare atat de simplu  si totusi atat de adanc … ” you have been the one for me ” . Ceea ce mi se pare si mai tragic si in acelasi timp si cel mai deosebit este ca isi ia adio atat de la iubita cat si de la prietena .
Ce bine-mi pare ca mai sunt si tipi de genul asta . Probabil am sa dezvolt vreun fel de afectiune pt el si am sa-i cumpar albumul .
Azi a intrat un tip la noi in birou , Filip ( as I remember ) , operator , care auzindu-l pe Blunt la PC a inceput sa cante . Canta bine , pacat insa ca era destul de funny , mai ales ca nimeni nu stia cine e si el fredona de zor prin birou .
Blunt si Reamon sunt cei care mai pot trezi in mine sentimente primavaratice , poate si ceva Moby .
 
* Dana se marita … cum frate sa te sune cineva sa te intrebe ” Vii la nunta mea ?” iar tu sa fii atat de dobitoc sa intrebi ” Cu cine te mariti ? ” … nu ca ar avea o relatie cu un tip de ceva vreme , un tip pe care l-a si inselat , probabil de aici intrebarea mea prosteasca … ma duc ( daca sunt in tara ) .
 
Maine am un exam dificil , de fapt n-ar fi dificil daca proful n-ar fi Dl Pruteanu … pana maine pe la 10.00 am de invata cam 140 de pag , probabil am sa ma prezint in vara mai bine pregatita .
Brainstorming , aberatii … certuri , adio …
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X