Feb 21 2006

dupa 8 ani …

Published by under Diverse and tagged:

        Azi am trait o intamplare  extrem de ciudata … exceptand ca este marti si am asteptat nerabdatoare cele 3 ceasuri , am primit un telefon ciudat de la o doamna . Aceasta doamna scrisese in urma cu aprox 8 ani un articol / poveste despre un porumbel , articol pentru care noi ( eu si fosta mea cea mai buna prietena – Veronica – mare iubitoare de porumbei  ) am scris o scrisoare cerand ( probabil ) mai multe informatii despre intamplare .
    … dupa moartea sotului a aparut un porumbel ce era mare bautor de vin si mare consumator de tutun , ce se juca cu catelul ( doberman ) si se comporta ca un om … imi amintesc ca autoarea spunea ca il dadea afara , dar el se tot intorcea …
        Am ramas socata … tocmai azi m-a sunat … azi cand am simtit ca nu mai am timp , ca am ratat prea multe in copilarie , ca mi-as fi dorit sa citesc mai mult , azi cand m-am simtit batrna pentru visele mele .
        Nu am ce sa comentez , poate as putea vorbi putin de Vera , dar nu am chef . Si daca nu am chef nu-mi ies cuvintele . A fost odata … candva … o pata de culoare in amintirile mele .        
       
        Am atat de multe de insirat aici , am atatea pagini pline cu ganduri … dar nu am timp si asta ma ucide .

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X