Feb 27 2006

am hotarat …

Published by under Diverse

            M-am hotarat ! Nu-i mai amplific nici un gest , gand , grimasa sau cuvant . M-am hotarat sa nu-i mai numar calitatile si sa nu-i mai urmaresc defectele . M-am hotarat s-o accept asa cum e ea – incapabila . Incapabila sa lupte pentru mine asa cum am luotat eu pentru ea … am sa-i accept pana si legatura asta stransa cu tot ce tine de material . Asa e ea ! S-a schimbat , dar m-am schimbat si eu … pacat ca am luat-o in directii opuse … sau poate asa eram , dar eram mici si ne puteam minti mai usor .
Am iertat-o ! Pacat ca ea nu are habar . Oricum nu stiu cat ii pasa ei …
        Nu-i mai bat campii cu ” ineptiile mele ” , nu-i mai pun pe tava ” motivele jalnice ” si nici nu ma mai desfasor in fata ei , poate am sa beau ceai cand ies in oras ( nu cred ) , am sa ma comport la nivelul ei ( si nu e o jignire ) . Am cu cine sa zbor , sa dansez si sa dezbat asa ca nu o sa doara prea tare lipsa de sensibilitate la dramele mele .
        M-am mai hotarat ceva . Am sa-i acord o sansa si ei . Asa pentru ca incearca si pentru ca imi aminteste de mine acum cativa ani . Nu vreau sa repet greseli .
        Poate va iesi ceva .
 
        De fapt m-am hotarat sa fiu mai ingaduitoare cu cei din jur .
 
       

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X