Feb 27 2006

surpriza de ora 9

Published by under Services and tagged:

      Singurul motiv pentru care nu mai scriu ca bezmetica este ca nu mai pot accesa site-ul de acasa – ma baga direct pe www.web2sms.ro … lucru care ma dispera . In ciuda ” delete cookies ” si programelelor anti spyware am ramas blocata in acceasi situatie .
        Acu’ sunt la munci , loc unde nu am voie nici in ruptul capului sa stau pe net , mai ales in prezenta vreunui “saf” ca doar tre sa bag la greu sa aduc profit firmei , ca mie … in nici un caz .
 
        Surpriza de ora 9 … ma face sa zambesc denumirea data situaitie aparte cu care se confrunta el in diminetile mele dilematice . Aceasta surpriza consta in : ” ma duc acasa ! ” la ora 9 dimineata cand el abia deschide ochii carpiti de somn . Nu plec capul la rugamintile de rigoare sa raman si refuz vehement sa raspund  la intrebarea ” de ce ? ” . Pur si simplu simt nevoia sa plec . De cele mai multe ori nci nu ajung acasa , dar ce mai conteaza ?
 
        Ultimele zile … mmm … doar ora in ninsoare la usa Expiratului , asteptand cu ardoare sa ma eliberez pe ritmuri de EMIL m-a facut sa simt frigul cu adevarat . Deprimare … iarna … si nici macar nu am intrat . Am plecat suparati si ne-am cinstit cu una bucata cutie de bere acasa ( exceptand cele doua luate singura acasa ) .
Am cateva insemnari intr-o agenda , le voi publica , candva .
 
        O noua saptamana . Un nou chin de a ma trezi dimineata . Noi sperante . Poate vine primavara si nu mai pleaca , iar daca pleaca o iau ca pe o surpirza … de ora 9 …

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X