Apr 21 2006

ultimele zile

Published by under Diverse and tagged:

    Profit de cateva minutele sa mai adaug ceva aici . Ma gandeam sa le adun pe toate si sa le public intr-o carte , dar probabil este doar starea de visare . Mai vroiam eu sa devin prima actrita romanca ce va castiga Oscar , poeta renumita , o cantareata sau o dansatoare de succes , dar se pare ca pana acum nu am realizat nimic din toate astea , ba chiar am si uitat din ele , sa nu uit de dorinta de a profesa medicina – arata-mi un ac … sa vezi lesin !
    Ultimele zile au fost de cosmar . Exceptand munca oripilanta ce m-a secat de orice capabilitate de zambet ( ma ustura talpile ) , pregatirea de Paste ( ce urasc eu este disperarea clientilor in marketuri , piete sau tarabe si curatenia de care nu scap) , gandurile de plecare la mare m-au mai salvat de la inec , dar si astea-mi incretesc fruntea de cate ori ma gandesc la monetar .
    In jur , oameni obositi si extrem de obositi , plictiseala zburda vesela pe chipurile omuletilor , rabdarea si-a ajuns la limite si eu intr-o alta dimensiune .
    Ma dor toate oasele , toti muschii si stomacul urla , de foame , sete , stres … nici el nu mai stie .
    Pastele o sa treaca atat de repede incat o sa regret enorm tot stresul dinainte . Nu-mi face placere , dar nu am ce face . Astea-s regulile comunitatii si daca nu te supui te vei numi ” pagan ” – dupa cum ma striga mamia mai nou .
       Ar fi timpul sa inchei .
         Poate o sa-mi cititi randurile in vreo carte , cine stie ? Nici macar eu …

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X