Mai 27 2006

Bang Bang, you’re dead!!! (Nonsunet)

Published by under Diverse and tagged:

        Necuvintele
“   Eu am trecut prin el
    El a trecut prin mine
    Eu am ramas un pom singur
    El a ramas un om singur. “
        Constiinta…elementul ce cred ca ne diferentiaza pe noi de necuvantatoare. Am vazut si pisici care vorbesc, dar nu mi se par deloc umane. Constiinta si capabilitatea de a alege, perspectivele oferite de natura … iar noi de batem joc, cu grija, de ea, iar ea e doar intristata, furia va fi dezlantuita candva … la apus .
 
        Zi de vineri, zi de film, de revedere , de leneveala, plictis si ras fara motiv, de discutii …
    Bang Bang your’re dead! este filmul care a retrezit in mine dezgustul fata de societatea democratica in care traim.
    Il recomand tuturor celor care macar o data s-au simtit mici, invizibili, umiliti, dar mai ales celor care viata le-a suras, dintr-un motiv sau altul si fac abuz de putere.
    Nu vreau sa fac o cronica a filmului pentru ca astept comentariile voastre despre ce ati simtit pe tot parcursul desfasurarii scenelor.
    Eu m-am golit pur si simplu, am trait un flashback si o serie de reactii dispretuitoare. Pe cine sa judec? Am gasit un compromis undeva in mine si am ales ignoranta … a mea, a ta … a tuturor.
    Am avut si eu revelatia razbunarii, dar poate lipsa curajului, constiinta, gravitatea dramei mele nu au dus la un final. Traume inca am, insa se sterg usor si nici nu-s asa adanci.
    Despre experientele mele din ultimele zile: spitale, tribunal, pana si prieteni voi vorbi deschis cu alte ocazii. Astept sa am imagini pentru unele subiecte, curaj si simt pentru altele.
    In orice caz, filmul este genial!
    Problema inimii, a constiintei, a singuratatii … vom vedea rezolvarea in timp, iar timpul nu mai tine cu noi … zboara nestingherit dezgustat …

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X