Iun 17 2006

frustrai … fara suspine

Published by under Diverse and tagged:

    Ghinion! Esarfa de la Totem … nu e de gasit, de suparare mi-am reatasat pierce-ul in nas, dar de data asta in dreapta .
    Nu stiu ce se petrece in ultimul timp cu mine insa ce pare a fi infloritor se ofileste in cateva zile, ce pare de lunga durata se stinge in doua secunde, ce pare profund e de fapt coaja .
    De fumat nu m-am lasat, chiar de le-am rarit la maxim, berea face parte din meniul zilnic si dezamagirea e prezenta peste tot. Moment de slabiciune, viata asta e asa de tepoasa! Mare teapa!
    Mai am doua examene, am s-o las pe “Luly” cateva zile ca sa invat la multimedia, nu e de copiat la materia asta si pe primul semestru m-am pricopsit cu un 4.
    Azi am avut o criza hormonala … aaa, legat de crize de genul asta, mai adaug o recomandare pentu un film “Boys don’t cry”, film care m-a tinut treaza pana la 2.00 … pana la 3.00 s-au ocupat 2 pupeze sa ma chinuie vorbindu-mi de horoscoape si de limbaje ale trupului.
    In ultimul timp tot am impresia ca sunt urmarita, mai mult, imi tot in vin in minte fostii mei. Vara e sezon de dezbracat … amintiri.
    Sunt atat de pierduta, atat de debusolata … mi-e atat de dor de mare si de nimic, de dragoste si de drumuri fara capatai. Mi-e dor de faleza si de gandul liber, zburdalnic, iertator.
    Mi-e dor de ce am avut mai demult. Sunt plina de frustrari si de funiculina, au inceput sa ma doara si sanii… umezeala cruda pe picior de calator. Nu am sa plang…
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X