Iun 27 2006

a trecut ceva…

Published by under Diverse

    A trecut ceva vreme de la ultima insemnare…am atatea de asternut…
    Primul an de faculta s-a sfarsit cu bine pentru mine, integralista si increzatoare in anul urmator.
    Caldura asta ucide si ultima idee de lupta impotriva plictiselii. Lancezeala, cruda imprastiere printre razele soarelui, el saracul ne mangaie… Nu le critic, zilele astea imi vor hrani curajul in zilele friguroase de iarna pe care le detest. Macar de-as fi la mare…imi este atat de dor de mare incat imi vine sa plang, uneori … Si de mi-ar fi dor numai de mare, n-ar fi o asa tragedie, dar mai sunt si altele care si-au gasit lacas in sufletul meu…si nu-mi dau pace.
    Uneori am impresia ca cea mai mare greseala a mea a fost ca nu am plecat, oricum lucrurile s-au asezat cat de cat, dar nu cum ma asteptam sau mai bine zis cum speram.
    Nu-mi place deloc ce am acum. Nu-mi place… nu este bine si nu mai gasesc solutii, nici nu mai am ambitia pe care o aveam la 17 ani. Acum somnul asta zici ca e calau, imi ucide orice sclipire…
    Sambata am fost prin Expirat, mi-era dor si de locul ala…pacat ca nu mai are farmecul ala de dulce destrabalare pana la epuizare, oamenii is la mare .
    Azi am aratat bine… mai ales ca acum o saptamana un coleg de faculta mi-a zis k am ales aiurea schimbarea de “look” …(de fapt ochelarii de vedere si bretonul ciuntit de propria-mi manuta, prea lung si nearanjat) si m-am simtit cam aiurea, vara trebuie sa treaca si pe la mine. Azi mi-au zis ca sunt sexy, ce surpriza pentru ei sa vada ca am fund se mai e si obraznic …azi eram mai “normal imbracata” dupa spusele unei colege. Nu stiu daca s-o iau ca pe un compliment…
    Mama ce-as zbura pana in Vama…parca si gustul berii e mai placut, ca sa nu mai zic de tutun… Mama ce as lenevi mahmura … Mama ce-mi vine sa plang…a venit vara si eu nu am nici o letcaie in buzunar, mai vine si nunta aia … offf, criminala viata asta!

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X