Iul 18 2006

inapoi…rau

Published by under Diverse and tagged:

    Inapoi din Vama, revin cu insemnari si poze, dar acum am probleme mai grave decat ce s-a petrecut acolo, cum ar fi declansarea claustrofobiei si a atacurilor de panica .
    Azi am coborat din autobuz si am mers 2 statii pe jos, am coborat si din  metrou si am fugit pana in Ase unde mi-am varsat ” amarul”. Norocul meu ca sunt iubita si in 30 de minuti a venit sa ma ia de acolo.
    Nu mai pot sa urc intr-un autobuz, metrou, maxi. Caut psiholog .
    Ciudat, asta nu am patit-o in aprilie. Probabil cu cat am constientizat mai mult ca am claustrofobie cu atat mi s-a intiparit mai bine ideea si am inceput sa ma comport ca atare.
    Mi-e atat de frica. Doamne, ce se intampla cu mine?
    Mi-e atat de frica… ma sui in metrou si intru in panica, iar singura solutie sa ajung la munca este cu metroul. Caut psiholog sa incep terapii, dar nici portofelul nu ma tine sa dau 500 mii pe sedinta. Si medicul meu de familie e in concediu si sunt in dilema ca am si insolatie si m-am saturat pana peste cap de sensibilitatea mea.
    A venit si un prieten de-al meu din Tara lui Papura Voda si nici macar nu am reusit sa-l intampin atat de praf am fost azi.
    Autosugestia nu ma ajuta deloc. Nu stiu ce m-ar putea ajuta. Maine ma duc la munca, asa ca ar fi bine sa-mi tineti pumnii.
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X