Iul 25 2006

amintiri din Vama…

Published by under Diverse and tagged:

    Public mai intai una dintre cele mai nefericite intamplari la care am asistat in Vama. Nu stiu care dintre voi a citit articolul din Academia Catavencu despre fata cazuta in groapa din spatele barului ” Suburbia”. Si cand zic groapa, ma refer la una care seamana a cavou, ascunsa in spatele barului luat de unii drept buda in aer liber . Umed, imputit si bezna, asta pana cand cel de la bar si-a facut mila si a adus o lanterna.
    Si uite-ma sambata noaptea tipand pe langa groapa, asteptand salvarea care nu a venit in 10 minute ci in 30, certandu-ma cu toti cei beti si cei ce faceau poze ” for ma friends back in Germany”, tipand la Cristina (asa se numeste tipa din groapa), tipa cu care venisem la mare. Uite ce ma uitam la 15 jandarmi care habar n-aveau cum si ce sa faca, din contra se certau cu noi, cum ma uitam la lady-urile coborate din salvare ce refuzau sa coboare in groapa, la prietenele mele panicate, la trecatorii beti carora oricum nu le pasa, afirmand chiar ca se intampla frecvent.
Raspunsul dat de tipa de la bar ” Las-o ba acolo, o gaseste cineva pana dimineata, se intampla frecvent. Si eu ce vrei sa-i fac?”
    Tipa a fost operata si se simte bine acu. Groapa a fost semnalizata cu o sfoara.
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X