Aug 19 2006

:(

Published by under Diverse and tagged:

        Mereu verde chiar si atunci cand se scutura vara si nasul resimte iz de toamna. Stele ce cad, plopi ce se scutura, canicula pe sfarsite…vara asta m-a cam evitat .
    Nu mai plec…sunt prea multe impedimente la mijloc si sunt data peste cap. Imi pare atat de rau… Poate reusesc sa fac ceva week-endul viitor. Am nevoie de o plimbare cu trenul, de o imbratisare a vantului, de o rostogolire prin iarba umeda.
    Am nevoie de dimineti pline de zambet.
    Ciudat, unii oameni nu pot sa inteleaga ca uneori nu mai pot, ca cedez, ca o iau pe alte drumuri. Si m-am schimbat asa de mult. Eu nu eram asa…asa de trista…eu eram veselie si zambet toata…eu eram vibratia si buna dispozitie …
    O baie in realitate…
   
    Mesaj catre cititorii mei…acest blog nu este creat pentru a va varsa nervii sau pentru a va “injura” cu ceilalti. Eu cred ca orice comentariu imi este de folos, fie el in spirit de critica sau in spirit de lauda. Insemnarea cu lesbianismul nu este o insemnare a unei “tarfe” este pur si simplu una din fanteziile mele. Si sunt absolut sigura ca o multime de femei au avut candva un fetis de genul asta. Era o insemnare de nervi si de amuzament.Si am dreptul sa scriu ce vreau, ce simt, ce cred fara a-mi fi rusine, mai ales ca este blog-ul meu  .
Multumesc tuturor pentru comentariile voastre, mai ales celor care ma cunosc cat de cat si stiu ce fe de om sunt.
A…si cei care nu pot face diferenta intre lesbiana , tarfa, fantezie , placere, fetis, sexualitate sunt rugati sa citeasca o carte buna .

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X