Sep 21 2006

naiva ???

Published by under Diverse and tagged:

    Poate ca tu asta crezi despre mine, ca-s o biata fetiscana naiva ce cade prada tuturor. Ei bine, nu-i chiar asa. Chiar daca par naiva si toleranta nu-s chiar atat de imatura incat sa nu-mi dau seama de anumite efecte, fie ele si secundare.
    Si ma mir cateodata de atata rautate ca-mi vine sa inchid si mama lui de blog, dar deocamdata nu pot, mi-e peste mana, am devenit dependenta de jurnalul meu. Viciu, ca de tigari m-am lasat.
    Nu-mi place unde s-a ajuns cu tot si nu-mi place asezarea asta nefireasca a lucrurilor, asezarea dupa categorii : blog de curva, blog bun, blog prost, blog pervers, erotic, cotidian etc. Eu spun ca e gandire gresita pentru ca fiecare blog reprezinta cate un om, insemnari reale sau nu, asta nu ar trebui sa ne determine sa punem etichete. Si daca e asa? Eu unde ma situez?
    Si ma doare rau soldul de la injectie si stomacul de la orezul ala yang tui :) ). Si nu am chef de lucru si am biroul plin de hartoage. Si astia trag de mine ca-s in urma cu treaba si eu imi insir balele de lene ce am. Mi-e atat de somn ca imi vine sa ma intind pe birou si sa trag un pui de somn. Si e abia joi si mai am si vineri si sambata si m-am saturat pana peste cap de plictiseala asta cu iz tomnatic. As bea o bere, da’ una rece! Si m-as lasa atinsa de vant si plimbata prin parc. Si as zambi usurata. Inchei saptamana cu bine…nu?

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X