Sep 27 2006

coffee break

Published by under Diverse and tagged:

    Azi am fost sa ridic revista. Si la caseta redactionala e trecut numele meu. Auzi? Redactor! Ce bine suna. Sunt mandra de mine. Am mai scris la o revista, dar parca asta ma face sa ma simt implinita. E acelasi sentiment ca cel cand mi-am vazut numele in revista liceului.
    Ma prezint cu doua articole in numarul asta…eu sper la mai multe. Eu sper la o cariera in televiziune, sincera sa fiu, dar e dificil si iti trebui ceva pile bune si noroc. Eu nu am mancat nimic dezgustator cat am fost mica si nici acu’ mare, deci cu norocu’ stau cam prost.
    Nunta de apropie. Mare eveniment, mare! Mi-a mancat ficatii nunta asta. Aaaa, mai nou, eu sunt cea care tre’ sa imprastie flori pe treptele bisericii, ca aiba mireasa o super intrare. Mi-e prietena si mi-e si draga, d’aia ma stresez asa de atata amar de vreme. Nici nu am cum sa beau la nunta ca-s o groaza de cunostinte, mama, da-i fac paguba la ciorba de potroace . :)
    Mai am de luat pantofii si doua nuante de … nuantator…aaa si am pus ochii pe un pulover , ieftin, dar sa vad cum fac si ce zic. Eu am cheltuit deja din banii de dar, oricum mi se pare o mare prostie faza cu daru’, dar asta e! Legea e lege! scrisa, nescrisa, trebuie urmata…
    Dupa nunta vreau liniste. O asteptam de atata vreme ca a devenit un chin. Si apoi sa-mi pun ordine in viata asta haotica. Incepe si facultatea…parca am nevoie de cateva directii de urmat. Simt nevoia sa ma adun. Sa imi propun ceva si sa-mi urmez drumul, dar parca nimic nu este suficient de bun pentru mine.
    In fine, chef…asta-mi trebuie! 
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X