Ian 15 2007

ce mai e nou pe la mine

Published by under Diverse and tagged:

     Nu stiu ce "feeling" e asta, dar azi sunt multumita de ceea ce am. Trei joburi, sesiune, prieteni, iubit grozav, familie (cu mici retusuri), activitate, energie (care sper sa nu se epuizeze), idei, sperante de viitor si primavara-n zambet.
    Nu vreau s-o zic stramb si punctez ca cele amintite mai sus sunt notate intr-o ordine aleatorie. Si fac ce-mi place domne’. Da! In mare, fac ce-mi place si mi-s mandra de dau pe dinafara. Ei? Asa ca merit laude? Nu de acum ca ma pun pe leneveala, dar acolo o apreciere minima mi-ar prinde bine.   
    E ca si cum am asul in maneca si ma bucur de el. E ca si cum momentul ala s-ar prelungi in cateva ore bine, pentru ca dobandesc o putere sa tin timpu-n loc cat imi pofteste inima. Mi-a revenit increderea in mine…mi-a revenit pofta de viata si dorul de viata.
    Si cred ca se vor rezolva toate. Mai bine, mai repede, mai greu sau fara pic de efort, dar se vor rezolva. N-o fi dracu’ atat de negru, mai ales ca io-s fire cu credinta in Ceva.
   
    Ah, stiu de ce a murit Steve cel cu crocodilii…pentru ca sfida natura! gata, mi-am amintit…
 
    In rest, chill tata ca viata si-asa e cruda, trebuie doar sa te obisnuiesti cu ideea.
    Ah, duminca am avut atac de panica. Am luat Izvor-Unirea la picior, dar am avut companie potrivita si o vreme minunata. Azi mi-am luat toata inima-n dinti si am suit in metroi cu muzica la maxim. Iata-ma vie si las insemnarea asta…
 
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X