Feb 22 2007

evergreen “pa” sticla

Published by under Diverse and tagged:

     Nu, nu am intrat cu capul in vreun geam si nu, nu m-a facut nimeni afis.
Miercuri am prima filmare la B1 pentru matinalul pe care incepusem sa-l urasc groaznic, desi nici nu-l incepusem.
    Yup, miercuri plec cu operatorul si cu tipu’ cu lumina si cu cine voi mai pleca si fac si eu un material pe care tre sa-l si montez. Nu eu, tipa de la montaj, dar eu tre sa-i suflu-n coada sa-mi iasa bine.
    In cele cateva zile petrecute prin redactie mi-am dat seama ca reporterul = " esti futut pe toate partile, doar doar ti-or iesi si matale ceva peri albi", dar nu ma las eu cu una cu doua.
    Si peste inca o saptamana mai am unul de facut, dar inainte sa nu uitam de negocierea salariului mizerabil. Pun pariu ca la cata zarva e si la cat esti de stresat si presat iti arunca 5 milioane (daca-s si aia) si zic ca e suficient pentru inceput. Probabil ca imi vor promite o eventuala marire pe parcurs. Vre-o suta de mii.
Eu am zis ca fara 10 coco nu plec, dar parca ma vaz cum scriu aci ca m-am multumit cu cele 5 milioane…asa ca nu-mi mai fac planul.
    Ahm si din cate am inteles eu imi fac un amarat de contract de colaborare pe o perioada determinata. Ahm si daca nu pot sa fac fata? Sau daca ma vrea vreo alta televiziune meseriasa? (asta e de impresionare :D ) Sau daca pur si simplu imi bag picioarele si-mi beau banii in Vama, huh?
No, asta-i jegmaneala pe fata, dar nu le merge cu mine…
    Cert este ca evergreen apare pe sticla.
    La mai mare!
 
Sunt falita…nici bani de tigari nu mai am…
"evergreen, vedeto, duca-te invartindu-te :) )) si produ ceva coco, pana primesti salariul de la astia mori de foame" imi tot sopteste constiinta…
   
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X