Apr 09 2007

revolta de dupa

Published by under Diverse and tagged:

 ei, tot ascult piese de duh si ma incearca o revolta teribila.
 am obosit foarte tare.
 m-as da cu rolele, dar nu am apucat sa mi le cumpar, asa ca mai astept ceva vreme.
 la mare nu plec pana de 1 mai. am zis ca plec in aprilie doua zile, dar se pare ca am programul incarcat. tatuaj nu am apucat sa-mi fac si Ciprian pleaca in acasa .ro/ acasa .ro/ cipru ” title=”cipru”>cipru ” title=”cipru”>Cipru (suna bine, Ciprian-Cipru) pentru 6 luni. deah, poate-l astept, poate nu.
ma incearca o revolta crunta. tare mi-e teama sa nu rabufnesc. cu generozitatea cu care-au fost inzestrati nervii mei.
 
mi-au obosit ochii de la monitor si duhul de la atatea lucruri malitioase. mi-au obosit membrele sa tot alerge si mi-a obosit si pofta de viata.
 
as lenevi aiurea. as lenevi pe o perioada nedefinita si as clipi rar. as fixa tavanul si ia-s gasi denivelarile…si as rade in mine. vreau sa respir si eu. sa-mi incarc plamanii pana la refuz. vreau sa stau la o cafea lunga fara sa-mi sune telefonul. televiziunea m-a terminat. si nu ar fi asa de greu daca lucrurile s-ar realiza cu mai putine urlete. uh, e atat de stresant sa lucrezi cu un producator de televiziune…si mai e si unul al naibii de stresant.
sambata am lucrat pana la 20.35…si ma gandeam la Creta…seara am fost la Inviere si spre rusinea mea nu am simtit mare lucru. apoi la o mini petrecere…si am rezistat pana la ora 5.00. duminica, gratar si muzica. soare. relaxare placuta.
luni…leneveala maxima.
 
nu mai fug de destin. il infrunt.
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X