Apr 13 2007

cetatenii Universului

Published by under Diverse and tagged:

         Incerc sa ma adaptez in lumea asta. Cateodata, ma patrunde sentimentul firesc de "negasire a locului". Nu ma incadrez intr-o anumita tipologie umana. Sau cel putin nu-mi dau seama. M-am schimbat mult in ultimul timp. Evolutie.
        Ieri, m-am plimbat mult. Mi-era rau si am iesit sa iau o gura de aer. Mi-am cumparat lalele rosii ce stau in glastra alba din dreptul geamului. Si inca doua buchete mari de narcise . Mi-am dorit intotdeauna sa am si eu o gradina a mea cu narcise, asemeni gradinii lui Sandy Belle. Ce mai plangeam la minunatia aia de desen animat .
        Vreau sa plantez si eu un copac. Sa am copacul meu, plantat de manuta mea. Copacul langa care sa ma refugiez in orasul asta plin de alti copaci. Vreau sa gasesc un loc care sa ma reprezinte. Un loc unde sa fug de tristeti. Un loc unde sa ma gasesti ori de cate ori ma pierzi. Un loc unde sa stii ca ma vei gasi cand imi inchid telefoanele. Un loc unde sa stau pe iarba fara sa primesc amenda.
        Nu-mi place televiziunea. E comercial tot ce tine de acest domeniu. Nu mi-a placut niciodata sa ma vand. Si daca ar fi sa o fac vreodata nu vreau sa o fac ieftin iar in Romania se cumpara ieftin orice produs uman. Eu nu-s un produs.
        Nu-mi place durerea de cap ce s-a cazat de vreo cateva zile la mine. Si nici durerea de spate ce ma cocoseaza. Si nu-mi place haosul. Sunt o persoana organizata.
        Vreau sa fac bungee jumping la Vidraru !
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X