Mai 19 2007

despre Bula

Published by under Diverse and tagged:

 Eu cred in Bula!
 
am primit azi pe mess doua bancuri cu Bula. le stiam si eu, dar intr-o alta varianta in care bula nu era actorul prostovan…
mi-am aprins o tigara fix in nasul bujorilor din vaza (oricum sunt ofiliti si picati jumate pe birou). mi-am luat cele trei tipuri de vitamine si am inceput sa-mi reamintesc de Bula.
nu stiu care este primul banc cu Bula pe care l-am auzit. in schimb ii pot schita un portret care pare grotesc in imaginatia unui om matur, dar care parea hazliu in perioada in care ascultam bancuri…( Carmen iz za best in bancuri!)
Bula e un om potrivit ca statura. E chel. Are nasul mare. Are tenul albicios si destul de lucios. Are zambet prostesc, burtica si palme mari si mereu umede…
Bula e cel care face tampenii duse chiar spre idiotenie. Bula n-are nicio treaba, el face parte din categoria "miserupistilor".
Mai si stateam eu acu cateva secunde si urmaream cum bujorii se scutura si am ajuns la o concluzie…fiecare din noi e un "bula". fara nicio jignire . si eu sunt un "bula". si tu esti un "bula"
de ce?
fiecare dintre noi a avut cel putin o data o patanie buna de un banc. fiecare dintre noi a gandit sau a facut o idiotenie de care putem rade cu lacrimi.
Bula la spitalul de nebuni, la scoala, Bula in armata, Bula pe strada, Bula cu femeile…si de ce nu, Bula cu barbatii…
Deh, Bula rullez!

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X