Iun 06 2007

pt soferi (sau nu)

Published by under Diverse and tagged:

*cei ce ma au in lista de mess stiu despre ce e vorba
 
Azi, in Piata Alba Iulia au ridicat masina colegului meu. Nimeni nu stia de unde s-o luam pentru ca nu o mai patisem.
Asa ca am dat search pe mess, pe google si pe la Primaria sector 3 si am aflat:
 
Masina se afla ( ca am ridicat-o) undeva la "acumulator" cred, treci de podul din Pantelimon, iesi din Bucuresti, treci de Tuborg, undeva pe stanga.
Costuri: 550 lei pentru ca s-au sinchisit s-o ridice, s-o transporte si s-o depoziteze
Amenda 39 lei pe care o platesti ori la CEC ori acolo
2 puncte de penalizare … 
DAR daca ai nenorocul sa nu ai bani iti vinzi chilotii si scoti banii, ca de nu te penalizeaza cu 150 lei pe ZI pentru ca stai pe spatiul lor…asa ca daca intarzii o luna mai bine iti iei una noua, ca sa nu mai vorbim de Daciile prafuite…mai bine o lasi pentru fier vechi .
primaria sectorului 3 impreuna cu Rosal au hotarat ca legea asta e misto si ca elibereaza strazile…dar asta se petrece numa’ in sectorul 3 . Mai, dar daca stam sa calculam numarul masinilor si numarul locurilor de parcare ma mir ca nu se lasa masinile in intersectie…
Poate te intrebi de ce 550 lei? Eu l-am intrebat pe inspector ( un taran ce abia stia sa scrie, cu un ghiul de aur pe aratator si cu o freza cu ciuful din varf sculat cu gel) de ce atat? "pentru ca asa s-a decis, uita-te pe tabel". Mentionez ca sumele includ TVA.
Practic lasi 589 de lei+2 puncte de penalizare+benzina de la curul pamantului pana acasa.
La Primarie, cucoanele alea au fost lovite-n freza de intrebarea  mea. Le-am prins on offside si aruncau cu tot felul de presupusuri…prosti oameni…si mai lucreaza si-n Primarie.
    Concluzia e ca am luat masina dupa ce s-a dat sigiliul jos (o pseudosfoara ce inconjura masina) si acum e bine sanatoasa intr-o parcare safe, asta dupa ce ieri i-a murit electromotorul.
   Am hotarat! Imi iau motor ca asa nu se mai poate!
 
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X