Iun 16 2007

ploaie de vara

Published by under Diverse and tagged:

     Se scutura din mine tristetile si raman bujorii plini. Petalele imprastie arome peste tot. Am ramas cu zambetul si cu urma unor nevoi. Nevoi spirituale, financiare, sociale…nevoi pe care le traiesc si le cer rezolvarea.
    Scriu din ce in ce mai rar. Aici. Vorbeam aseara si cu Nicol (http://les-miserables.weblog.ro/), ne-am revazut la Noaptea Devoratorilor de Publicitate si ne-am rezervat un loc pe scari, despre societate, presa scrisa unde e foarte greu sa ajungi, despre viata asa cum e ea si despre blog si raritatea cu care mai dam pe acolo.
    Ieri mi-am cumparat doua carti si le purtam mandra pe strazi. Am luat "M-am hotarat sa devin prost", carte pe care o luasem cu imprumut de la class =”xirtireh” href=”http://www.acasa.ro/ class =”xirtireh” href=”http://www.acasa.ro/julia” title=”julia”>julia ” title=”julia”>Julia si care trebuie neaparat sa stea si  la mine pe raft si "Fluturele negru" pe care abia astept s-o citesc. Am zis ca e timpul sa-mi hranesc spiritul cu noi povesti.
    Ploaie de vara. Mirosul acela care-mi trezeste nostalgii. Mi-e dor de prietenii mei. Mi-e atat de dor, dar suntem atat de departe unul de celalalt ( una de cealalta) mai ales acum in perioada asta… si cand mi se face atat de dor ma uit la poze si incep sa povestesc celor din jur de trecutul nostru plin de nebunii. Plecari la mare, la munte, la Valea Calugareasca, nopti cu arome de lumanari parfumate , beri si tigari multe, zile de confesiuni pe undeva prin Iancului, liceeni, povesti dramatice de amor…si mi-e dor ma! Desi, recunosc ca uneori parca nu-mi mai vine…
    As vrea sa dansam in ploaie. Sa fim libere asa cum eram candva. Sa ne iubim cu aceeasi frenezie si sa ne simtim lipsa una celeilalte. As vrea sa pot sa sun la 3.00 dimineata, cand sunt intr-o alta criza de spasme si temeri si sa aud o voce ragusita care ma invita la o cafea matinala. As vrea sa le vad razand. Sa radem cu atata pofta pana ni se innoada lacrimile-n barba. Si apoi sa radem de cuvintele stupide pe care le debitam si de Britney Spears ca-i sta urat chelioasa. As vrea sa ne stam in nestire. Pana ne saturam una de cealalta si cand sa dam sa plecam fiecare pe drumul ei sa ezitam si sa mai stam 10 minute, "la ultima tigara".
    Azi am fost in Herastrau si mi-am bagat picioarele! … in apa. Si m-am simtit bine…
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X