Aug 13 2007

de la capat

Published by under Diverse and tagged:

    Am inceput sa-mi reamintesc cum era candva. Mai mult sa simt desi este o retinere si se observa. Incerc sa-mi dozez afectiunea, de ce? De teama de a nu mai retrai dureri. Sunt o fricoasa la faze din astea, recunosc! Sau poate am tras concluzii din greselile anterioare. Greselile cui ? Asta nu stiu si nici nu mai conteaza.
    In fiecare zi o iau de la capat. Azi m-am hotarat sa zambesc cu gura pana la urechi. Este o zi perfecta pentru zambet. Si-am s-o tin asa toata saptamana. Incet-incet incerc sa ma dezbrac de hainele trecutului. Greu! Mai ales ca dezvoltat o adevarata obsesie pentru trecutul meu. Nu-l mai invoc si nici nu-l mai schimb. Ieri a fost un trecut frumos. Cu soare si inghetata multa. Azi ma doare gatul, dar zambesc!
    Azi s-a oprit metroul intre statii. Un tra la la isi facuse aparitia. Am incercat sa nu intru intr-un mare atac de panica si am incercat sa fiu cat mai prezenta. Nu am patit nimic emotional, dar vreau sa traiesc intr-o stare de bine indiferent de situatie…viata e una, acum si aici si n-am de gand s-o regret nici macar un "tic" din nebunia timpului.
   
    
*Feriti-va ca pun la loto (sa am bani pt nunta lu’ didlee) si promit sa nu innebunesc cu 7 milioane de euro in buzunar…intr-un buzunar mareeee…
 
**(Dra Mirela Solomon sau asa ceva…cea care mi-ai lasat un comentariu afurisit intr-o insemnare anterioara…nu vrei tu sa-ti vezi de viata ta? Caci a mea nu te include absolut deloc :) )
 
           

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X