Aug 21 2007

Tantralife

Published by under Diverse and tagged:

                                 Primul workshop Tantralife in Bucuresti! 
   In perioada 14-16 septembrie 2007, va avea loc in Bucuresti primul workshop Tantralife!
     Radha C. Luglio, maestru Tantra si in arta meditatiei, este fondatorul Tantralife si tine seminarii in toata lumea, mai ales in Italia, Japonia, Scandinavia , Rusia, Israel si India. Este autoarea cartii Tantra A Way of Loving and Living , publicata in India, Japonia, Israel, Rusia, Italia, in curand si in Romania.
     Tantralife este o metoda practica, ce ajuta la dezvoltarea sanatatii, bucuriei, vitalitatii, la reducerea stresului si cultivarea energiei pozitive.
     Tantralife propune cursuri de dezvoltare personala , bazate pe metode stiintifice, care folosesc explorarea energiei sexuale. Tantra, tehnici de meditatie si respitatie.
     Tantra traditionala este o metoda de a atinge iluminarea spirituala fara a renunta la placeriile lumesti. Astazi aceasta traditie este mai accesibila prin utilizarea unor tehnici specifice, facute pentru omul contemporan. Oricine se poate bucura de o sexualitate vie si constienta si de o mai multa energie in fiecare aspect al vietii de zi cu zi!
   
Tantra ne provoaca sa ne cunoastem mai bine cu ajutorul corpului, a energiei sexuale si a emotiilor; toate acestea, cand sunt traite constient, devin mijloace de meditatie si expansiune.
     Acest Curs introductiv ne poate da modalitati prin care sa constientizam sabloane de comportament care ne impiedica sa ne traim viata din plin; de asemenea, ne ofera o noua perspectiva prin care sa ne bucuram de energia sexuala intr-un fel mai constient si sa ne traim viata mai intens.
     Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui prim workshop Tantralife, lucreaza cu Radha de 7 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. A facut studii de aprofundare in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra.
 Locatie: Calea Crangasi, Nr. 64, sector 6, Bucuresti (in incinta Grantmetal, zona Lacul Morii ,  cladirea Fargo)
     Pentru alte informatii: http://tantra-times.weblog.ro/  sau la tel. 0728. 775. 498 (Mihaela Mardale)

 

 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X