Aug 29 2007

sa nu ucizi lumina!

Published by under Diverse and tagged:

    Aprinde-o! Tine strans in mana dreapta o lumanare care sa-ti vegheze mereu intunericul. E infricosator sa traiesti in bezna. Sunt animale ascunse in fiecare din noi, gata sa iasa indata ce se asterne intunericul.
    Sa nu ucizi lumina pe care abia ai invatat-o. Ramai cu ea in tine, statornica, fidela , vesnica…   
    Vreau viata! Vreau viata care sa-mi alerge prin vene. Vreau frenezie si nevoie de respiro. Vreau putere si hohote de ras. Vreau sa ne implicam. Sa fugim de nebuni oriunde, oricand. Sa nu fim legati de nimic, de niciun trecut si de nicio amintire. Sa traim pur si simplu in lumina si in momentul de acum.
    Vreau nebunie! Nebunie curata! Sa nu regret nicio clipa a acestui timp atat de umanizat. As vrea sa spargem clepsidrele. Sa aruncam ceasurile…sa traim intr-un extaz!
        Mi-as dori tinerete . Acea tinerete ravnita. O tinerete imbinata cu iubire, curaj, pasiune, slabiciuni, copilarii…Si nu stiu ce ma doare mai tare, faptul ca nu mai stiu sa simt la fel sau doar ca mi-am pierdut indemanarea in a simti. E greu si cu sentimentele astea,  ca la un moment dat trebe’ sa fi cumpatat in exprimarea lor…altfel esti luat de naiv. Si ce? Sunt naiva daca simt? Sau mi-am luat scut care sa ma tina departe e oamenii rai. Da, de cate ori se apropie cate unu’ zbarnaie alarma si te indeparteaza de mine…
 
Nu ma vezi ca eu traiesc??!!

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X