Sep 17 2007

spanzuratoarea mortilor ma-sii

Published by under Diverse and tagged:

 "Ai ras de bancurile mele de spanzuratoare", citat sterpelit din "Rondo Capriccioso" de Lorena Lupu. Mi-a placut mult si mi-a ramas intiparit pe creier.
        Si spumeg groznic si ma dor cumplit ovarele, rinichii, nici eu nu mai stiu unde e durerea ca, nenorocita se-mprastie in tot corpul. Si-s a naibii de enervata de nenorocul asta care-mi zambeste ironic si trufas. Si-i strig asa, in sinea mea porcule! caine ce esti. Si-i sclipesc dintii de-mi vine sa-i scot unul cate unul, numa’ n-o mai avea cu ce se hlizi. Si nici nu pot sa vorbesc de Tantralife ca-s un sac de frustrari din toate unghiurile. Ma simt al dracului de singura si chestia asta imi inteteste durerea tranformand-o in ceva pregnant si al naibii de iritant…dar nici de-a naibii nu iau un nurofen . Sa vad eu cat e de a dracu’.
    Si ma tot stresez si ma perpelesc ca vroiam s-o pun de-un credit, dar of course, mie-mi cer cinzeci de mii de acte si normal, nu le mai gasesc…si o voi freca ineficace si nu voi face absolut nimic…si atunci am sa-mi cumpar 1000 de beri din tot salariul ( adica vreo 400 ca atat pot sa iau din amaratul ala de salar ‘), o sa ma revolt, le bag in pizda ma-sii de facturi si o dau dracu’ de facultate si-am sa traiesc boem, pe picior mare numa’ cu alcool. Si n-am sa mai am stresuri (de aia nu mor betivii ca-s in lumea lor) si nici griji si-are sa mi se rupa de tot.
    Imi vine sa plang si-as urla toate chestiile imbecile care ma incearca. Si-mi expira si abonamentul pe RATB, e corect? Asta-i viata? N-am un chior si muncesc ca o sclava de vreo 5 ani…da!
    Ascult obsesiv (nu stiu daca-am mai zis-o) I know si Broken Promise de la Placebo…si-au un efect de-mi vine sa vaz eu cu ochiu’ meu cel vigilent si sa simt pe carca mea daca pot sa zbor fara aripi. Nu-i ma, nu-i. Si ma mai si dor "oole".
    Pai e bun proverbu ala "o nenorocire nu vine niciodata singura", mai mare e nenorocirea cand realizezi ca in tine sunt multe minciuni si ca esti muuuult prea lenesa si inactiva sentimental sa le versi. Si dai asa cu mucii-n fasole tuturor smiorcaindu-te de toate frustrarile tare si mai pretinzi ca esti si o dura. Nu-s dura, deloc! BA, DIN CONTRA, sunt o smiorcaita care habar nu are sa face orice…
 
    Eu sunt Evergreen si azi ma simt mizerabil de nefericita…uite-asa ca-mi permite statutul!

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X