Sep 27 2007

si-o cafea intamplatoare…

Published by under Diverse and tagged:

    Yo zic ca ma ia :) ), dar de nu ma va lua am sa postez anunturi pana vomita weblogul. Pan’ la urma s-o gasi un artist in devenire sa m-aleaga muza. Am stat de vorba destul de mult. Si cafeaua a devenit ceai…si ceaiul confesiuni si tot asa pana la 1 noaptea. Si pentru ca s-au adeverit cele prevestite de mama mea omida personala (Jules) colac peste pupaza domnul inginer proiectant ( arhitect in timpul liber si tangential cu teatru) este RRRRit. Bai, destinul asta al meu ma iubeste, intr-un fel inexplicabil ca nu m-ajuta sa castig la loto. This guy, agatat in trafic este 95% tipul pe care  Jules l-a citit in bobi. (glumesc, nu da in bobi).  Am un Inger care ma ingrijeste. De m-ar lasa singura m-as pierde cu siguranta pe alei intortocheata…si as blestema viata asta.
    Dimineata am fost la o conferinta de presa, cica se deschide o parfumerie extra super tare in Bucuresti. Am zis c-o sa-mi vars toate maruntaiele. Nici daca-mi las sosetele la macerat ( dupa 3 zile de purtare non-stop) n-ar iesi ce-am mirosit eu azi…Ce era amuzant este ca aia vorbea cu entuziasm si trimitea in sala tot felul de mostre si noi ne ingalbeneam unul cate unul si ne strambam gentil…trebuia sa primim si cadouri, dar am plecat de acolo val-vartej. Parfumuri frantuzesti de calitate: iei o frunza de lamaita, o pisezi, o pui 3 zile in apa murdara langa niste sosete sau un boschetar, presari ceva arome imputite si gata parfumul…si cand te gandesti ca exista persoane care dau si 2000 de euro pe o sticluta fermecata :) ))) ma lesin de ras.
    Si azi am avut un zambet tamp (desenat parca) ce l-am postat toata ziua…pana intr-un moment cand din prea mult exces de zel am luat-o in freza. Nah…lumea asta frumoasa in care traim. Mass media rullez (no shit!). Mi se cam ia…sunt super obosita si-mi tot scade entuziasmul. Adica, toata saptamana am fost asa plina de chestii din alea misto (sperante) si acum mi-am incasat-o dur.
 
    Iar am ramas fara bani. Mai am 5 lei. Veritabila suma care-mi va ajunge de-un pachet de tigari. Salariata lu’ Peste. O sa mor saraca! si pe joc (adica n-am sa-mi iau rabla aia mult visata…asta inseamna ca n-o sa fie mov)
 
Vreau sa fiu (la) mare!!!
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X