Oct 31 2007

natura umana – autodistrugere

      Evergreen se gandeste (cateodata) ca raspunsurile stau in afara ei, desi stie (undeva ascuns) ca tot ce cauta se gaseste in interior. Evergreen stie ca lumea, exteriorul, toamna, viata in sinea ei sunt numai rezonante. Daca le vede frumos inseamna ca ii e bine, daca le vede urat inseamna ca-n ea se petrec "lucruri". Evergreen da vina pe altii pentru autodistrugerea ei. E mult mai simplu sa-ti pui peruca rosie si nasul de clovn si sa te ascunzi in spatele unui chip bine machiat si ascuns.

    Filozofii de genul am tot citit. De cate ori nu mi-e bine plec. De multe ori am plecat si-am ramas cu gustul amar al regretului, dar tot de atatea ori am plecat cu fruntea sus, verticala prin natura mea. Si acum plec!
    Odata am plecat de langa un suflet pereche . Nu e iubirea de cuplu, iubirea de prieten. Am plecat si m-am intors, dar n-am deschis niciodata subiectul. N-am cuvinte. N-am gesturi. N-am mimica sa-mi explic deciziile. Le iau instinctual.
    Daca ma privesc in interior imi dau seama ca-s un om norocos. Am gasit un om capabil sa ma iubeasca, am prieteni de nadejde, plec catre un job visat si mult mai bun din punct de vedere creativ, am planuri marete de viitor, ma mut singurica in cuibul meu…Si toate acestea imi sunt umbrite de chestii mici, detalii nesemnificative, dar pe atat de puternice. Grija zilei de maine, incapabilitatea de a ma detasa de nemultumiri , teama de a nu reusi sa ma descurc la "casa mea", teama de esec…si tot asa. Sunt o persoana puternica si am sprijin puternic si totusi ma ascund ca un caine speriat prin tot felul de cotloane intunecate.
    Nici berea nu mai are acelasi gust.
 
Nu-i victimizare. Oh, orice numai mila sa nu simti pentru mine! Nu-i nici un repros propriu, pana la urma tot ceea ce traiesc acum sunt repercursiunile alegerilor mele. Data viitoare, inainte sa iau o decizie o s-o gandesc (Neah, o iau pripita si entuziasta).
habar n-am de unde am inceput cu insemnarea asta…si unde vreau s-ajung.
 
   

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X