Dec 19 2007

noua mea relatie

si incepe sa ma cunoasca…
    Aseara am fost la o piesa de teatru- Vanatoarea de balene . N-o recomand, desi in piesa joaca o amica de-a mea. Actorii principali ( care nu-s actori cu totii ) sunt lame, coregrafia si regia sunt lame si muzica este cantata in limba franceza asa ca ori mergi cu dictionarul ori privesti ca fraierul si deduci ( ca mine ).
   Ei bine…apoi m-a luat foamea. Inca de la inceputuri i-am explicat ca daca ma ia foamea e grav pentru ca trec printr-o transformare. Eu sunt formata din doua parti, cea buna si cea rea. Intervalul de trecere dintre cele doua stari poate fi chiar de cateva secunde, depinde de starea avasata a foamei si a altor circumstante. Si da-i scandal…ce nu-i bine e ca nu are simtul umorului iar eu il am ( prea ). Si am devenit acida ( nu acidulata).
   A inceput sa ma cunoasca. I-am zis sa ne mutam impreuna. S-a bucurat. Apoi i-am zis ca de fapt vreau sa ne mutam, dar nu asa – ca mutatul oficial non stop. Apoi si-a dat seama ca eu sunt putin rationala si spun multe chestii in nebunia momentului…si azi de dimineata m-a intrebat "azi ma iubesti?".
   Eu nu-s constanta in sentimente. Azi/acum te iubesc, dar mai incolo nu stiu…depinde. Depinde de mine si de ce las sa-mi patrunda in minte si-n suflet.
   Eu ma schimb radical in cateva secunde. Acum sunt dragalasa si in cateva clipe privirea devine blank si uit sa mai zambesc.
   Ce-i dificil este ca ma infrunta si nu stie sa ma impace…facand o paralela cu vechea relatie cand lucrurile stateau altfel. Atunci ma simteam stapana pe situatie…acum nu, acum ma enervez si mai tare. Si daca ma infrunta e si mai grav pentru ca-s acida pana te ard. Si chiar de nu am dreptate sunt incapatanata si nu ma scuz.
    E greu sa te obisnuiesti cu toanele mele. Stiu. Si-am promis sa nu mai fac greseli, dar le fac.
   Si el ma adora si ma vede asa dragalasa…azi am zis ca-l iubesc…azi mi-e drag.
 
Inca mai am urme…urmele tale…
     
 
     
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X