Dec 19 2007

sunt masochista!

eu sunt masochista ! si-o recunosc! daca nu sufar ca un caine mi se pare ca nu sufar suficient pentru meritul persoanei.
sunt si altruista. de obicei sufar pentru toti cei din jurul meu cu aceeasi dedicatie cu care sufar pentru mine! pentru ca merita!
 
de ce-s masochita ? pentru ca ascult melodiile alea care ma duc cu gandul la bungee fara coarda, pentru ca ma uit la filme care ma duc cu gandul in acelasi loc, pentru ca refuz iubire si mai presus de asta am impresia ca nu e acolo si atunci ma sufoc de suspine si sughituri dupa plans…pentru ca in loc sa incerc sa ies din groapa imi torn singura tarana peste, pentru ca de cate ori ma uit in oglinda imi doresc altceva de la mine…
 
old story-new story. am ales new story pentru ca am crezut ca am suficient curaj sa merg inainte. apoi am regretat, ca deh, eu sunt indecisa si nebuna ( dupa cum sustine Duda , un bun prieten) si apoi am infruntat cu indarjire ce am decis cu cateva momente inainte. old story – new story. lobby, avantaje si dezavantaje, motive pentru care am plecat, motive pentru care m-as intoarce, motive pentru care as ramane asa consecinte, efecte ( efectul de sera de la crizele prea dese), lucruri bune, lucruri rele…si tot asta pana ce intr-o zi ma voi ingropa de tot si-apoi nu o sa mai am mana disponibila sa prin lopata. voi muri sufoaca in propria-mi tarana aruncata cu propria-mi mana – asta o fi sinucidere?
 
dupa cum spunea si marele filozof inca in viata, Duda ( care si-a imaginat o pozitie sexuala extrem de controversata cu mine…) ar trebui sa-i las pe amandoi si s-o iau de la capat. iar eu am zis " pai atunci as plange pentru amandoi…si al treilea m-ar adora si el si as plange si pentru el". iar el si-a intarit convingerile ca-s nebuna!
 
daca as spune povestea mea ( mama ce tragic suna) unor oameni necunoscuti, cu adevarate probleme atunci mi-ar trage o mare mama de bataie si mi-ar face certificat pentru nebuni!
dar eu nu mai spun povestea mea nimanui, decat daca ma prinzi in faza aia in care sunt rea si spun tot, pentru ca ma judeca. si nu suport sa fiu judecata si daca nu supot chestia asta n-o accept si good bye.
 
eu nu stau certata mult timp …nu suport sa stiu oamenii suparati. atunci ma agit. 
 
am ales new story cu pretul de a pleca din old story. eu de fapt, as vrea sa stau in amandoua ca mie mi-e cel mai bine asa. da, mai. sa am doua relatii :) ), dar care nebun ar accepta asta? eu n-as accepta asta. desi, n-ar fi niciunul pe locul doi…in fine, polemizez in van.
 
am ales new story desi azi e 19. 
azi am vrut sa te urasc. n-am reusit decat pentru cateva secunde, dar nu era ura erau nervi. si-s o prostanaca pentru ca incerc sa depasesc limite cand ele sunt bine conturate. dar sunt o prostanaca cu principii! 
 
oare ma voi putea bucura vreodata de ceea ce am fara sa tind la altceva ( de exemplu, ce-am avut? sau ce-as vrea sa am? )
 
aceasta insemnare este o rabufnire cu iz de gluma.
pentru ca n-am chef de munca. am chef sa cant (prost) colide si sa fac coregrafie pe ele…sa fie asa, in trend. pentru ca am chef sa fac cu totul altceva decat sa tastez din biroul asta. pentru ca am impresia ca "nimeni nu ma vrea!" 
 
 
 
 
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X