Ian 30 2008

not my day, today!

    Azi am inceput cu nu. Si pentru ca am inceput cu o negatie azi am decis sa-l imbratisez pe nu toata ziua pentru ca azi nu e ziua mea. Nu!
   N-am de gand sa insir povestea pentru ca nu-si mai are rostul. In bezna resentimentelor am decis sa raman imbufnata. Nu-i drept! Si nu pentru ca asa am vrut ci pentru ca asa s-a petrecut. Si toate s-au petrecut intr-o insiruire ilogica a vietii.
   Cateodata ma gandesc ce-as face daca n-ai mai fi tu cu mine. Si unde as merge si ce as gandi. Probabil ar fi dificil la inceput pana ma descotorosesc de obsesii, apoi as incepe sa ma obisnuiesc ca mai tarziu sa traiesc. N-am chef de rasfat . N-am chef de mese in oras sau cumparaturi. N-am chef sa ma mai amagesc cu un viitor probabil.
   Se aduna, se impletesc, se pierd, se stramba, se usuca si cad. Cad pe podeaua rece. Calc pe ele cu infrigurare in privire, dar cu demnitate. Demnitate mai am. Ia-ti papucul de pe capul meu si-ai sa-mi citesti demnitatea-n ochi. Am aceeasi privire cu care te infrunt. Nu mi-e teama de maine sau de acel maine in care tu n-ai mai fi.
   Azi e zi cu soare. Zi de (ne)stat la birou. Zi de lenevit intre perne . Zi de ceai si film.
   Azi nu e ziua mea. Nu e deloc.
   Azi nu-s eu si nu mai esti nici tu.
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X