Mar 26 2008

nu-s om de iubit

         Doo beri. Caldute. Ca-i terasa si-i frig. Ii ger.
 
Nu-s om de iubit…nu, nu-s buna sa fiu iubita ca ma pierd cu firea. Nu-s nici omu’ care sa iubeasca in fiecare zi la fel, mai mult, din ce in ce mai mult, pana la epuizare. Nu zic, iubesc! Iubesc a nebunie, a euforie, a extaz, a pasiune. Iubesc cu sufletul si nu cu ratiunea, iubesc cu daruire, cu totul…dar asta dureaza intre 3 si 5 zile pana ce sufletul meu oboseste. Obosesc repede ca nu-s antrenata in asa ceva.
Nu-s minciuni. Nu-s ipocrizii. De ce te-as minti? Cand simt, simt, domne! Cand nu, imi flutura spiritul prin diverse cotloane launtrice… si-atunci imi pica nasu-n pamant si-mi vine dorul de duca. Ma cunosc atat de bine si imi cunosc atat de bine fluctuatiile emotionale, sinapsele, incat ma pierd adesea in ele. Nu ma pot resuscita de una singura ca nu-mi pot pompa iluzii optimiste. Omu-i deprimat sa sufere nu sa se imbete cu apa rece (sau cu bere, dupa caz), de aia intervin prietenii.
De fapt eu sunt om de iubit. Nu ai ce sa nu iubesti la mine si de nu le vezi inseamna ca nu suntem compatibili emotionali si o sa primesti un mare spam…De fapt, ideea este ca EU trebuie sa fiu iubita, adorata, cocolosita, rasfatata, rasadorata, urcata pe un piedestal, centrul gravitational al tuturor emotiilor si sentimentelor tale, Universul tau…viata ta din vene. Eu! eu! eu! Eu plang, tu-mi spui cuvinte frumoase, eu sunt nervoasa tu-mi gadili urechile, eu sunt morocanoasa tu vii cu flori sau cu mici surprize…si cam asta-i rostu’ meu in viata. Sa fiu iubita, apreciata, rasfatata…
Eu, la randul meu sunt atenta la micile detalii…si este un efort supraomenesc sa le fac, sa le concep, sa le gandesc, dar le fac din drag si pasiune…desi ar fi suficient sa fiu langa tine pur si simplu si sa nu fac nimic.
Eu contez! Si tu contezi… Dar eu contez putin mai mult!
 
Si nu-i egoism, ca ofer tot din mine…ca-s asa mai prostuta…e doar o nevoie de siguranta, de dragoste, de afectiune…
 
si daca te-am convins sa ma iubesti
 citeste aici si ajuta-ma…
 
* aceasta insemnare are legatura cu barbatii si nu cu muierile prietene mie cu care altfel sta situatia…da?
 
 
 

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X