Mai 29 2008

nu vreau nimic

     Si nimicul e plin de vrute si nevrute.
     Nu-i vreme de intrebari si raspunsuri cum nu-i vreme de stat. Se cere mare! Mare sa fie!    
    Azi am luat Bucurestiul la picior Mosilor – Universitate. Si mi-a placut. Mi-am luat merdenele si m-am umplut de coca uscata. Mi-am luat muzica-n timpan si pasi pe ritm. Beat-ul orasului e si in noi. Urban groove. Bucurestiul nu-i urat e doar trist, cateodata.
    Oare inima ta ce mai face? Cateodata ma mai gandesc la tine, in zilele in care ma simt bine…amintirile se intorc, de data asta mult mai frumos si mai cald. N-a mai ramas urma de tristete in gand ci doar frumosul din noi. Eram tineri si plini de istorii.
    Oare inima ta ce mai face? Ma intrebam si eu, doar atat.
    Azi am bataia de picior si zambetul larg. Nu ma intrebati de ce ca n-am explicatii…doar ca-mi place mai mult aroma cafelei…si umorul fin. Poate se aseaza cumva lucrurile cat sa nu ai secrete si nici emotii in trairi. Doar sa te arunci cu capul inainte, sa faci un dans al ploii, sa faci baie in apa marii , sa dansezi cu talpile goale pe nisip si sa-ti strigi bucuria.
    Ce  mi-e azi, ce mi-e maine? Nu mi-e. Ca-s doar niste nume date clipelor mele si nici nu exista…ce mi-e tu, ce mi-e eu? Suntem suflete pereche…mai stii cand ne-am promis dainuirea in timp si taina iubirii? Mai stii cand am ras si cand am uitat?M-ai stii cand m-am pierdut de tine? Si m-ai primit inapoi…si pentru asta inca te ador…pentru ca si fara cuvinte imi esti acolo…si de asta nu vreau sa te mai pierd niciodata…pentru ca e dureros sa nu fii.
 
,,O, vai, unica 
Iubire aprinsa din unica ura! Far’ sa-l cunosc vazut prea timpuriu, Si cunoscut acuma prea tarziu. Trist zorile iubirii-mi incepura. Caci vai! Sunt osandita sa iubesc Pe omul ce-s datoare sa-l urasc,,
   
"Pierzi! Pierzi intotdeauna. Pentru ca asa ti-e firea. Desi te pretinzi puternica esti slaba precum o musca pierduta. Pierzi pentru ca asa ti-a fost dat! Acum depinde cat ai de gand sa mai continui…
     Eu am decis sa nu mai pierd niciodata!
 
 
* Ce ma face sa rad mult si cu pofta
www.pitzipoanca.org

No responses yet
Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X